Expozitia agricola AGROMALIM 2023

PDF
Expozitia agricola AGROMALIM 2023
1/1
PDF
Luați legătura cu vânzătorul
Tip expoziție agricolă
Locul de amplasare România
Data publicării mai mult de o lună
Agriline ID UX35034
Informaţie:
Română
Eveniment de referință pentru agricultura României
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad, a 33-a ediție a evenimentului internațional AGROMALIM. Prin numărul și calitatea expozanților prezenți, numărul și interesul manifestat de vizitatori, programul interesant de prezentări, conferințe și demonstra...
Eveniment de referință pentru agricultura României
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad, a 33-a ediție a evenimentului internațional AGROMALIM. Prin numărul și calitatea expozanților prezenți, numărul și interesul manifestat de vizitatori, programul interesant de prezentări, conferințe și demonstrații, ediția din 2022 a întărit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGROMALIM 2023
Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.
Vor fi expuse și inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Pentru acest an estimăm pentru acest an o creștere cu 10 % a suprafeței de expunere, un număr important de firme vor fi prezente in premieră la Agromalim.
Afișează mai multe
Important
Această ofertă are caracter orientativ. Informaţiile exacte trebuie solicitate vânzătorului.
Sugestii privind securitatea
Vindeți utilaje sau vehicule?
Faceți-o cu noi!

Anunțuri asemănătoare

INDAGRA 2023 preț la cerere Expoziție agricolă România, București
VIV TURCIA preț la cerere Expoziție agricolă Turcia, İstanbul
Growtech preț la cerere Expoziție agricolă Turcia
Growmach preț la cerere Expoziție agricolă Turcia, Antalya