Agriline este o resursă informatică care ajută la găsirea vânzătorilor de mașini agricole, mașini forestiere, utilaje și pise de schimb. Toate informațiile referitoare la produse și la procedura de plată și livrare sunt oferite de vânzător, ale cărui contacte se găsesc în fiecare anunț.

Obiectivul nostru este acela de a uni vânzătorii și cumpărătorii din toată lumea, astfel încât să aibă o colaborare plăcută, productivă și sigură.

Statisticile noastre
de 21 ani pe piață
5900 clienți
80 țări
5 500 000 de utilizatori pe lună
780 000 anunțuri
Valorile noastre
Transparență
Respectăm întotdeauna pricipiile de transparență și corectitudine în colaborarea cu clienții, partenerii și angajații noștri. Reputația este mai importantă decât banii
Siguranță
Investim mult timp și multe resurse pentru a garanta că Agriline este un site sigur atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători
Eficacitate
Echipa noastră lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți serviciile oferite cu scopul de a asigura o comunicare cât mai ușoară și cât mai convenabilă între vânzător și cumpărător.
Comentariile clienților noștri
Toate comentariile
Sooy Bvba
Geert
Good customers, many new contacts, Less physical visits due to the corona virus.
Belgia
pe site de 8 ani
Trillick Tractors
Seamus
Brilliant Company, Olga is fantastic!
Marea Britanie
pe site de 9 ani
LVD Bernard Krone GmbH
Jürgen
A big plus is that the ads on portals are duplicated in other countries. However, there is a small minus it is not possible to put cars in a car. A good company, very loyal pricing policy.
Germania
pe site de 6 ani
Mid Antrim Tractors
Linda Nelson
We have been using Agriline for few years and have found the staff very helpful when placing adverts.
Marea Britanie
pe site de 7 ani
J R Firby Ltd
Richard Firby
Agriline is a great company and works very well for us , The portal is very easy to use and machines upload on to there site very easy!
Marea Britanie
pe site de 7 ani