Agriline » Tecnolam Ro Srl
4.8
11 comentarii
Source: Google Maps
Despre noi
Harta
Comentarii
11

Tecnolam Ro Srl

Tecnolam este reprezentata in zona de est a Europei prin TECNOLAM-RO cu sediul in Otopeni si punctul de lucu in Timisoara. Este specializata in productia de echipari pentru vehicule comerciale, care face munca sa fie functionala si productiva la maxim. Tecnolam a gasit cu timpul propria sa piata oferind propriile servicii nu doar service-urilor auto mobile, ci si echiparii atelierelor cu bancuri de lucru, carucioare pentru scule echipate cu seturi de scule profesionale, realizand astfel autovehicule comerciale si ateliere de lucru echipate conform standardelor Europene in vigoare, garantand calitatea produselor oferite.

Infiintata in 1981, Tecnolam s-a concentrat initial pe prelucrarea otelului pentru terte parti. In decursul timpului, acesta activitate s-a dezvoltat si compania s-a indreptat catre crearea si producerea de produse finite, in special, fabricarea de echipamente de ateliere si rafturi pentru furgonete. Ca o companie de productie adevarata, Tecnolam controleaza intregul proces de fabricatie: crearea desenelor, achizitonarea materiei prime, prelucrarea si depozitarea produsului final, astfel garantand in mod constant standarde de inalta calitate.

Tecnolam este specializata pe crearea si productia de rafturi de furgoneta. Compania se ocupa de toate etapele procesului de fabricare: de la conceperea initiala a desenului pana la fabricarea respectivei piese. Folosirea materialelor de inalta calitate impreuna cu tehnologia avansata garanteaza durabilitatea si functionalitatea in timp a produselor Tecnolam. Oferirea de servicii complete este un avantaj competitiv pentru Tecnolam, astfel incat acesta asigura standarde de inalta calitate si timpi rapizi de livrare. Tecnolam este alegerea ideala pentru oricine cauta mobilier personalizat de calitate inalta pentru furgoneta sa.

Detailat
Contact
În vînzare: 1 anunț
Telefoanele au fost verificate
Adresa
România, Județul Ilfov, otopeni, România, Județul Ilfov, Str. 23 August, Nr. 244-2 Otopeni, Ilfov
Trimite mesaj
Vă rugăm să controlați numărul de telefon: trebuie indicat în formatul internațional, cu prefixul țării.
Codul de identificare
Anunţuri Tecnolam Ro Srl
Filtru

1 anunț: Găsit

Ordonează: Data publicării
Data publicării Data publicării La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Preţ Anul Kilometraj Forţă
Data publicării Data publicării La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
dulap scule TI CAR 5 nou
1
VIDEO
Luați legătura cu vânzătorul
570 EUR RON ≈ 2.832 RON
Dulap scule
Anul 07/2023 Kilometraj Forţă
România, Izvin